Turun Maalitukku Oy panostaa palveluun ja sisustusalan tietotaitoon laadusta tinkimättä

Turun Maalitukku Oy on täyden palvelun sisustuskauppa, josta löydät kaiken tarvittavan sisustamiseen ja remontointiin. Yritys ei ole pelkästään tukkuliike, vaan myös edullinen ostospaikka tavalliselle kuluttajalle. Maalitukku on toiminut jo yli 30 vuotta, ja tarjolla on maalien lisäksi mm. tapetit, mikrosementti, venemaalit, turvakengät, tekstiilit, laivamaalit, korjaus- ja liimamassat, kaakelit, vinyylilattiat, työkalut, kodinhoitoon liittyvät tuotteet, pesuaineet, homeenestoaineet jne. Maalitukun Kimmo Fingerroos antoi meille haastattelun yrityksestään. Kiitos!

  

Mikä teillä näkyy trendinä tällä hetkellä?

Päivän puheenaiheena ovat laiturit, terassit, ulkoseinät, katokset yms. Näihin löytyy useita ratkaisuja. Suuri suosio on Sioo:x -tuotteilla, joilla saavutat jopa 12 vuoden huoltovälin laiturillesi, terassillesi, puukalusteillesi, yms.

Mitä vinkkejä antaisit kodin rakentamiseen ja remontointiin?

Paljon on ”miinoja”, joita pitää välttää onnistuakseen. Tule myymäläämme kuulemaan esim. siitä, miksi terasseja ei voi käsitellä tietyillä tuotteilla, tai miksi pitää poistaa vanhat maalit, jne.

Miten koette Rautakauppias.fi -portaalin?

Rautakauppias.fi -portaali tukee tiedon ja taidon valintoja saattamalla tietoisuuteen erikoisliikkeemme olemassaolon. Rautakauppias on ammattilaisen asialla enemmän kuin tavallinen rautakauppa, sillä sen motiivina on onnistuminen. Parhaiten tämä tapahtuu ohjaamalla asiakas osoitteeseen, josta vastaukset ja ohjeet löytyvät varmasti.

Kerro lisää yrityksestänne? Miten erotutte kilpailussa?

Maalitukun asiakkaina ovat lukuisat maalausliikkeet ja maalarimestarit. Tietoa vaihdetaan päivittäin, ja asiakas myös välitettyä kyselyn esim. talosi maalaamisesta juuri näille mestareille. Saat käyttöösi laajan verkoston osaajia, mikäli et itse uskalla ryhtyä remonttiin.

Toimitamme tuotteet kotiovellesi, ja samalla voimme arvioida maalaus- ja sisustustarpeitasi laatimalla työohjeen tulevaan remonttiin (rajoitettu ajallisesti). Yleensä kuljetuksesta selviää kympillä ja joskus jopa veloituksetta. Kuljettajamme on maalausalan ammattilainen ja hänellä ovat neuvojen lisäksi mukanaan maksupääte ja muutamia työkaluja, mikäli jotain on unohtunut.

Maalitukussa voi asioida maanantaisin 7-18, tiistaista perjantaihin7-17 ja lauantaisin 9-13. Olemme varanneet etuajo-oikeuden urakoitsijoille kello 7-8 välille, mutta silloin kun heitä ei palvella, voimme ohjata kaiken energiamme sinun palvelemiseesi.

Turussa olevaan Itäharjun myymäläämme on helppo tulla. Siinä me olemme Tierankadun ja Ilmarisenkadun kulmassa, ja ilmaisia parkkipaikkoja riittää. Prismalta on lyhyt matka Tierankatua pitkin, ja Jaanintieltä Teollisuuskatua pitkin. Kalevankadulta kannattaa poiketa Lidlin risteyksestä ja kääntyä Nakolinnan Raudan kohdalta vasemmalle. Koronaviruksen aikana noudatamme kirjaimellisesti kaikkia sääntöjä ja ovelta voit huudella tarpeen vaatiessa myyjäämme keskustelemaan kanssasi ulkosalla.

Haluatko oman yrityksesi esittelyn sivuillemme? Ota yhteyttä niin teemme haastattelun!

Kilpailuttamalla remonttihankintasi  Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.