Jo yli 100 artikkelia remontoinnista, pihanhoidosta, ja rakentamisesta!

Tänään, äitienpäivän aattona 2022, on hyvä juhlistaa Rautakauppias.fi -palvelun taivalta, joka on jatkunut nyt yli kahden vuoden ja yli sadan blogikirjoituksen verran! Komea suoritus! Tässä kohtaa on hyvä hetki käydä hieman läpi sitä, mitä kaikkea näiden vuosien aikana on saatu aikaiseksi ja mitkä kirjoitukset ovat herättäneet eniten huomiota.

Palvelu sai alkunsa siitä, kun itse törmäsimme ongelmaan erilaisten rautakauppatarvikkeiden hankinnassa. Halusimme luoda palvelun, jonka avulla asiakas välttyy kaikelta siltä vaivalta, joka seuraa siitä, kun asiaskas joutuu olemaan yhteydessä lukuisiin eri rautakauppoihin. Tämän jälkeen edessä on eri tarjousten vertailu, mikä voi olla myös vaikeaa, sillä pelkkään hintaan ei kannata aina tuijottaa. Rautakauppias.fi -palvelun avulla asiakas välttyy näiltä ongelmilta, sillä tarjouspyyntö lähtee yhdellä kaavakkeella lukuisille eri kaupoille, vieläpä aivan ilmaiseksi!

Asiakas ei myöskään sitoudu mihinkään jättäessään tarjouspyynnön, ja tätä kautta on mahdollisuus rauhassa miettiä, mikä tarjous kannattaa hyväksyä tai jättää hyväksymättä. Ja jos mikään tarjous ei miellytä, niin sekin on ok! Tällaista palvelua oli selkeästi kaivattu, sillä sivustollamme jätettiin jo ensimmäisen toimintakuukauden aikana runsas määrä tarjouspyyntöjä, ja vauhti on koko ajan kiihtynyt.

 

Rautakauppias.fi -sivuston blogkirjoitukset – vinkkejä raksa- ja remonttihommiin

Otimme sivustollemme heti alusta lähtien kaksi tavoitetta: 1) mahdollisuuden kilpailuttaa rautakauppatarvikkeiden hankinnat ja 2) tarjota puolueetonta tietoa erilaisia rakennus-, remontointi- ja sisutusprojekteja suunnitteleville henkilöille. Ja jos tarjouspyyntöjen määrä yllätti heti alusta lähtien, niin sama koskee ehdottomasti myös blogikirjoituksiamme!

Pyrimme pitämään artikkelien sisällön iskevän lyhyinä tietopaketteina, mutta samalla erittäin informatiivisina, jotta blogien viidakoissa harhaileva lukija löytäisi tehokkaasti vastauksen mieltänsä askarruttaviin kysymyksiin. Tämä kaikki on johtanut siihen, että blogikirjoituksemme ovat olleet erittäin suosittuja, mutta niistä on myös tullut runsaasti positiivista palautetta. Tällä tiellä lupaamme ehdottomasti jatkaa!

Sivuston blogikirjoitukset – 5 suosituinta artikkelia

Kuten jo mainittiin, on näiden parin vuoden aikana julkaistu sivuillamme jo yli 100 erilaista blogikirjoitusta. Sivuston tilastoja tutkiessamme olemme huomanneet, että tietyt artikkelit nousevat esille luetuimpien joukossa. Tässä ne ovat, eli Rautakauppias.fi -sivuston TOP 5 suosituimmat blogikirjoitukset:

5. Pihakivet – hinta ja asennus

Sijalta 5 löytyy pihakivien asennukseen liittyvä teksti. Artikkelissa tuotiin esille pohjatöiden merkitys poihakivien asennusprosessissa, sekä se, kuinka pihakivien latominen tulee tehdä. Lopuksi vielä käytiin läpi oikean pihakiven valintaan liittyviä seikkoja.

 

4. Valokatteen asentaminen

Valokatteen asentaminen saattaa olla tälläkin hetkellä erittäin ajankohtainen projekti monessa kodissa. Artikkelissa nostettiin esille ne perusasiat, joita jokaisen valokatetta harkitsevan kannattaa miettiä. Tekstissä käytiin läpi myös erilaiset valokatemateriaalit hyvine puolineen.

 

3. Saunan oven valita – lasiseinä vai jokin muu?

Kolmanneksi suosituin artikkelimme liittyi talven 2020-21 saunomisartikkelien sarjaan. Saunan oven valinta oli selkeästi monen lukijan mielessä, sillä nimenomaan tästä oven valintaan liittyvästä artikkelista on tullut lukijoiden keskuudessa huippusuosittu. Kiitokset myös kaikille niille lukuisille lukijoille, jotka lähettivät palautetta saunomisblogikirjoituksiin liittyen.

 

2. Betoniterassi

Betoniterassiin liittyvä tekstimme on ollut todella suosittu heti sen julkaisemispäivästä lähtien. Ja selkeästi lukijamäärät kasvavat aina kevään korvilla. Artikkelissa tuotiin esille 4 asiaa, jotka ainakin kannatta ottaa huomioon betoniterassia harkittaessa.

 

1. Terassilaudan valinta

Voittajan on helppo hymyillä! Mitään suurta etumatkaa ei voittajatekstillä ole muihin verrattuna, mutta selkeä ykkössija kuuluu terassilauden valitsemista käsittelevälle blogikirjoitukselle. Tekstissä pohditaan, onko halvemmalla terassilaudalla mitään käyttöä, tai oikeammin sitä, että minkälaisiin tilanteisiin kapea 28×95 -terassilauta sopii.

terassilauta
 

Valtaisat kiitokset kaikille teille ihanille lukijoille, jotka olette kulkeneet mukanamme! Lupaamme pitää jatkossakin laadun korkeana, ja nostaa esille mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita, joiden avulla erilaiset remppaprojektit sujuvat vaivattomammin 🙂

Laita koko piha kerralla kuntoon! Lue vinkit seuraavista artikkeleista:

Pihanurmikon huolto

Pihakivien asennus

Kuivakäymälä – hinta ja eri mallit

Palju eli kylpytynnyri

Muista siis kompostorin valinnassa:
  • umpi- vai avomalli?
  • biojätettä vai puutarhajätettä?
  • kesäkäyttöön vai ympärivuotiseen käyttöön?

 

Muista aina kilpailuttaa kaikki remontointiin ja rakentamiseen liittyvät ostoksesi, Rautakauppias.fi -palvelun avulla se on ilmaista ja erittäin helppoa. Tarjouspyynnön tekeminen ei sido sinua mihinkään.