Turun rautakaupat – kauppoja on paljon, kuinka löydän sopivan rautakaupan Turun alueelta?

Remontti- yms. muut rautakauppatarvikkeet muodostavat ison osan omakotiasujan vuosibudjetista. Asunnon sijainnista riippuen rautakauppatarjontaa on joko ylenpalttisesti tai sitten hieman vähemmän… Turun alueen rakentajien ja remontoijien tilanne on erittäin hyvä, tarjontaa löytyy paljon eikä tarvitse lähteä pitkälle ajomatkalle tarvikkeiden hankintaa varten. Mutta mitkä ovat suurimmat rautakauppakeskittymät Turun alueella? Aina hankintoja mietittäessä kannattaa muistaa, että kilpailuttamalla voit säästää todella valtavan summan rahaa.

Turku - talvimaisema

Iso rautakauppojen keskittymä on Raisiossa Kuninkojalla ohikulkutien varrella. Näkyvimpänä maamerkkinä tässä on varmastikin Ikea, mutta vierestä löytyy myös laajan valikoiman K-Rauta –myymälä. Kun jatkat matkaasi vielä parin kilometrin verran Raisioon päin, saavut ns. Myllyn alueelle, jossa löydät Bauhausin. Ohikulkutien toisella puolella vastapäätä K-Rautaa on Byggmax, johon pääset Kuninkaanväylää pitkin. Matkan varrelta löytyy kätevästi myös Puuilon myymälä.

Ok, Raision suunnalla on paljon tarjontaa – missä muualla?

Jos Raision suunta ei ole ykkösvaihtoehtosi, niin esim. Skanssin läheisyydestä löydät rautakauppakeskittymän. Sekä Stark että K-Rauta tarjoavat valikoiman, joka varmasti riittää perusremontoijan tarpeisiin. Yksittäisenä hyvänä nostona voidaan pitää myös Naantalista löytyvää Naantalin rakennuspuuta.

Turun alueen välimatkat eivät ole järin suuria, eli sinänsä matkan suhteen ei kannata jättää välistä yhtäkään myymälää. Ehdottomasti sinun kannattaa kilpailuttaa kaikki rautakauppahankintasi, sillä Turun alueella on valtava määrä tarjontaa, ja kilpailuttamalla varmistat, että saat juuri sinulle sopivan tarjouksen hankinnoistasi.

Rautakaupan valitseminen on vaikeaa – me voimme auttaa!

Rautakauppias.fi –palvelun avulla voit lähettää tarjouspyynnön helposti ja täysin ilmaiseksi. Tarjouspyynnön avulla varmistat, että valitset sinulle sopivimman paikan rautakauppahankinnoillesi. Muista, että tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Eli jätä tarjouspyyntö, ja annan meidän Rautakauppias.fi –palvelussa tehdä kilpailutustyö!

Vai etsitkö sittenkin rautakauppaa Tampereen suunnalta?

Lue tästä lisää Tampereen seudun rautakauppatarjonnasta!

Kilpailuttamalla rautakauppahankinnat Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.