Helsingin rautakaupat – autoilevalle asiakkaalle tarjolla lukuisia vaihtoehtoja

Kun mietitään eri kaupunkeja ympäri Suomea, on Helsinki aivan omassa kastissaan. Yli 600 000 asukasta takaa sen, että palvelutarjonta on kunnossa. Myös rautakauppaa etsiville löytyy lukuisia hyviä vaihtoehtoja. Autoileva asiakas saa suurimman hyödyn tarjonnasta, sillä tarvittaessa ostokset voi tehdä myös Helsingin ulkopuolella esim. Espoossa tai Vantaalla. Kilpailuttamalla varmistat aina parhaan tarjouksen saamisen.

Helsingin keskustaa lähinnä oleva iso rautakauppa on K-Rauta Ruoholahti. Se sijaitsee kauppakeskus Ruoholahdessa, joka ei sinänsä ole mikään rautakauppojen keskittymä. Toisaalta K-Raudan laaja valikoima takaa sen, että keskusta-asujillekin löytyy laadukas rautakauppa muutaman minuutin metromatkan päässä. Aivan ydinkeskustastakin löytyy esim. perinteikäs Punavuoren Rauta.

Mihin päin suuntaan, jos haluan löytää rautakaupan keskustan ulkopuolelta?

Jos suuntaat keskustasta itäänpäin, löydät rautakauppoja esim. Herttoniemestä (Stark, Malkit Oy), ja Roihupellosta (K-Rauta Lanterna).  Keskustasta pohjoiseen mentäessä löydät K-raudat Pasilasta ja Oulunkylästä. Näissä kannattaa yleensä miettiä, kuinka suurta tavarakuormaa olet ostamassa, sillä tarjouspyyntö kuljetuksineen voi tulla kokonaisratkaisuna vaivattomammaksi ja jopa kustannustehokkaammaksi.

Lähtisinkö kuitenkin hieman kauemmas tekemään ostoksia?

Ilman muuta sitä kannattaa harkita! Pääkaupunkiseutu kokonaisuutena tarjoaa todella laajan kattauksen rautakauppakeskittymiä, ja eri kauppojen vertailu maksaa itsensä takaisin todella nopeasti. Muista että palvelumme kautta voit lähettää tarjouspyyntösi täysin ilmaiseksi, eikä lähettäminen sido sinua mihinkään. Tarjouspyynnön kautta pääset kattavasti pääkaupunkiseudun laajan valikoiman äärelle, ja voit valita juuri sinulle sopivan tarjouksen. Et säästä pelkästään rahaa, vaan säästät myös aikaa, kun hoidat kilpailuttamisen keskitetysti Rautakauppias.fi -palvelun kautta!

Kilpailuttamalla rautakauppahankinnat Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.

Kannattaisiko perehtyä myös muihin pääkaupunkiseudun rautakauppoihin?

Rautakaupat Espoo

Rautakaupat Vantaa