Vantaan rautakauppavaihtoehdot – laaja tarjonta, paljon vaihtoehtoja

Vantaan rautakauppatarjonta on erittäin runsas, ja Vantaan rautakauppakeskittymät vetävät asiakkaita niin naapurikunnista kuin jopa kauempaakin. Autoileva asiakas saa pienellä vaivannäöllä hankittua remonttitarvikkeensa edullisesti eri myymälöitä kiertelemällä. Toinen vaihtoehto on pyytää tarjoukset omista hankinnoistaan. 

Vantaalla, Jumbon ympäristössä Kehä III:n varrella sijaitsee massiivinen kauppakeskittymä rautakauppoineen. Sieltä löydät K-Rauta Vantaanportin, lähistöllä sijaitsee myös Bauhaus, Puuilo ja Netraudan Showroom. Vanhan Porvoontien varressa sijaitsee K-Rauta 75, jos jatkat Kehä III:sta länteen päin, eteesi tulee Starkin Petikon ja Martinlaakson myymälät. Jos tarvitset ensisijaisesti maalaustarvikkeita, niin Petikon Starkin lähellä sijaitseva RTV:n myymälä tarjoaa kattavan valikoiman.

Hmm. eli Kehä III:n varrelta löydän kaiken tarvitsemani?

Kyllä, näin voisi sanoa. Sikäli ostaminen on tehty helpoksi, että jos ajat pitkin ”Kehä kolmosta”, et voi välttyä näkemästä eri rautakauppaketjujen valtavia myymälöitä. Eli jos hinta ei ole ongelma, ja haluat vaan äkkiä saada ostoksesi tehtyä, niin ei muuta kuin ajamaan pitkin Kehää, ja liittymästä ulos heti kun jonkin rautakaupan kyltti näkyy! Ehkä asiaa kuitenkin kannattaisi hieman miettiä…

Pääkaupunkiseudun rautakaupat – katso myös Vantaan ulkopuolelle

Kun olet toteuttamassa remonttiasi, kannattaa tarkastella koko pääkaupunkiseutua kokonaisuutena. Missään muualla Suomessa ei ole yhtä laajaa tarjontaa, mikä mahdollistaa myös hintakilpailun eri toimijoiden välillä. Rautakauppias.fi -palvelun avulla kilpailutat koko pääkaupunkiseudun tarjonnan, ja varmistat itsellesi sopivimman tarjouksen. Kilpailutus on erittäin nopeaa ja helppoa, eli nyt on hyvä aika kilpailuttaa rautakauppahankinnat!

Kannattaisiko perehtyä myös muihin pääkaupunkiseudun rautakauppoihin?

Rautakaupat Helsinki

Rautakaupat Espoo

Kilpailuttamalla rautakauppahankinnat Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.