Oulun rautakaupat, runsaasti vaihtoehtoja, kannattaa tulla kauempaakin 

Oulu vetää puoleensa rautakauppaostoksille asiakkaita jopa yli sadan kilometrin päästä. Eikä ihme, sillä Oulun tarjonta hakee vertaistaan Pohjois-Pohjanmaalla. Oulun suunnalla rautakauppojen kilpailuttamisessa kannattaa huomioida erityisesti se, että monesti tuotteiden kuljetusten pyytäminen samaan tarjoukseen voi tehdä isojakin eroja eri tarjousten välille, ja kokonaisedullisin paketti voi olla jokin muu kuin se, missä itse tuotteet ovat edullisimmat

Limingantullin alue nyt tulee ensimmäisenä mieleen, mitäs muita niitä on?

Limingantullin aluetta ei tosiaan voi unohtaa Oulusta puhuttaessa, sen verran merkittävä kauppakeskittymä on kyseessä. Sieltä löytyy K-Rauta Äimärautio, jonka valikoima kattaa käytännössä kaiken sen, mitä remontoija tarvitsee. Alueen sijainti on myös sikäli hyvä, että sinne ajelet vaivattomasti oikeastaan mistä tahansa, myös Oulun ympäryskunnista.

Limingantullin/Äimäraution lisäksi toinen Oulun K-Rauta sijaitsee kaupungin keskustan pohjoispuolella. Välivainion K-Raudan lähistöllä sijaitsee myös Starkin myymälä. Oulun Bauhaus toimii Kaakkurin alueella kaupungin eteläpuolella.  

Entäs Kempele – kannattaisiko ajaa Oulun ulkopuolelle metsästämään sopivaa rautakauppaa

Kempele on sijaintinsa puolesta riittävän lähellä Oulua, jotta ajomatkan kustannukset saadaan katettua mahdollisesti edullisemmilla hinnoilla. Kempeleestä löytyy Ojan Raudan K-Rauta -myymälä. Ojan Rauta on iso alueellinen toimija, joka palvelee verkkokaupan lisäksi viidellä eri paikkakunnalla (Kempele, Raahe, Oulainen, Kalajoki, Ylivieska). Eli Oulun lähialueen lisäksi Ojan Rauta on iso toimija myös laajemmalla alueella.  

Oulun suunnalla rautakauppojen kilpailuttaminen säästää rahan lisäksi suuren määrän vaivaa, sillä eri myymälät sijaitsevat verrattain kaukana toisistaan, varsinkin, kun otetaan Oulun lähikunnat huomioon. Kilpailuttamalla hankintasi Rautakauppias.fi -palvelussa, saat tarjoukset kattavasti koko Oulun alueelta, ja varmistat itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Eli kuten niin usein eri hankinnoissa, myös rautakauppahankinnat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa! 

Oliko tarkoitusenasi löytää rautakauppa jostain muualta? Katso tästä vinkit eri kaupunkeihin:

Rautakaupat Helsinki

Rautakaupat Vantaa

Rautakaupat Espoo

Rautakaupat Turku

Rautakaupat Tampere

Kilpailuttamalla rautakauppahankinnat Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.