Rautakaupat Espoossa – kannattaako vertailu ja kilpailutus? 

Espoo on asukasluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki, minkä lisäksi Espoossa on valtava määrä pientaloalueita. Rautakauppiaan unelma? Kyllä, tämä näkyy myös tarjonnassa, välttämättä Espoosta ei tarvitse lähteä muualle ajelemaan ympäri pääkaupunkiseutua, jos haluat tehdä rautakauppaostoksesi kätevästi. Toki aina kannattaa kilpailuttaa 🙂

Mutta mihin Espoon sisällä kannattaa suunnata? Suomenojan kauppakeskittymä lienee monen näkemyksen mukaan se ykkösvaihtoehto, sieltä löytyy K-rauta, Bauhaus, RTV, IKH ja Plantagen, eli perus-rautakauppatavaran lisäksi myös puutarha saadaan kuntoon. Starkin myymälät löytyvät sekä Kivenlahdesta että Olarista, Byggmaxin taas Koskelon alueelta Kehä III:n varrelta. K-Raudan löydät myös Espoon keskuksesta.

Oma auto on hyvä olla käytössä, tai sitten kannattaa lähettää tarjouspyyntö, jossa pyydetään tarvikkeiden lisäksi tarjous myös kuljetuksesta. Pahimpia lauantai-ruuhkia kannattaa pyrkiä välttämään, sillä ruuhka-aikaan koko Espoon lähtiessä ostoksille voi tunnelma olla todella tiivis, varsinkin, jos haluat saada nopeasti asiantuntevaa palvelua henkilökunnalta.

Tarjontaa on todella paljon, mistä tiedän mikä rautakauppa minun kannattaa valita?

Jos olet tottunut aina marssimaan siihen lähimpään rautakauppaan, ja olet hoitanut remonttiasiasi aina tutun luottomyyjän opastuksella, on se ilman muuta arvokas asia. Tutun myyjän kanssa pääset todennäköisesti heti asiaan, ja hän parhaassa tapauksessa jopa muistaa sinut ja projektisi, jolloin saat erityisen asiantuntevaa palvelua. Toisaalta, jos koet, että et ole yhdenkään kaupan kanta-asiakas, ja olet tottunut lähinnä hakemaan tarvikkeet ja marssimaan kassan kautta kotiin, kannattaa uhrata hetki aikaa hankintojen kilpailuttamiseen. Tällöin voit olla varma siitä, että saat juuri sen sinulle sopivimman tarjouksen ja remonttiprojektisi pysyy hyvin hallinnassasi.

Kannattaisiko perehtyä myös muihin pääkaupunkiseudun rautakauppoihin?

Rautakaupat Helsinki

Rautakaupat Vantaa

Kilpailuttamalla rautakauppahankinnat Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.