Vaivaton ja täysin ilmainen palvelumme
etsii rautakauppiaasi kodin remontteihin

Meidän tehtävämme Rautakauppias.fi -palvelussa on yhdistää helposti ja kustannustehokkaasti rautakauppatuotteita hankkivat kodit ja rautakauppatuotteiden myyjät. Usein parhaan tarjouksen saaminen vaikkapa terassilaudoista vaatii paljon työtä, ensin on löydettävä kaikki lähialueen terassilaudantarjoajat, sen jälkeen on otettava selvää näiden yritysten yhteystiedoista. Vasta tämän jälkeen asiakas voi alkaa miettiä tarjouspyynnön tekemistä. Eri myymälöillä voi olla erilaisia kaavakkeita nettisivuillaan tarjouksen jättämistä varten, ja tämä syö jälleen asiakkaan hermoja. Sinänsä yksinkertaiseen tarjouspyyntöön voi kulua aikaa jopa tunteja, ja tällöinkin asiakas ottaa sen riskin, että tarjous ei välttämättä mene perille tai jokin rautakauppa jää kokonaan pois yhteystietolistalta. Ehkäpä juuri se rautakauppa, joka olisi antanut sinulle parhaan tarjouksen?

Palvelu sai alkunsa siitä, kun itse törmäsimme tähän ongelmaan, ja se sai meidät perustamaan täysin ainutlaatuisen rautakauppatarvikkeiden kilpailutuspalvelun. Rautakauppias.fi -palvelun avulla vältyt näiltä ongelmilta, tarjouspyyntösi lähtee yhdellä kaavakkeella lukuisille eri kaupoille, eikä se maksa sinulle mitään! Et myöskään sitoudu mihinkään jättäessäsi tarjouspyynnön, voit rauhassa miettiä, minkä tarjouspyynnön hyväksyt, ja voit myös halutessasi jättää hyväksymättä tarjouspyyntöjä.

Meidän tavoitteenamme on tehdä rautakauppatuotteiden ostamisesta helppoa, kustannustehokasta ja läpinäkyvää. Käyttämällä Rautakauppias.fi -palvelua sinulla on yksi ongelma vähemmän, ja voit luottaa siihen, että olet valinnut ostoksillesi sen parhaimman tarjouksen!

Haluatko oman yrityksesi esittelyn sivuillemme? Ota yhteyttä niin teemme haastattelun!

Rautakauppias.fi
on sinulle:

Ilmainen
Riskitön
Turvallinen tapa löytää rautakauppa
Palvelu, jonka avulla säästät jopa tuhansia euroja!