Grillikatos terassille kohtuuhintaan?

Terassi rakennettuna ja valokatteet sun muut asennettuna? Mitä jos terassia suunniteltaessa olet halunnut rakentaa  todella ison ja vaikuttavan näköisen terassin, ja tällöin osa terassista on jäänyt vajaakäytölle? Jos terassi koostuu esim. kahdesta isosta terassialueesta, voi hyvin olla, että vain toisessa niistä tulee vietettyä aikaa. Tämä on yleensä asia, jonka huomaa silloin, kun terasseja on käytetty muutaman kesän ajan.
 
Mitä siis ”turhalle ” terassin osalle voisi keksiä? Kenties palju tai poreallas voisi toimia? Mitä jos hankkisit grillikatoksen, ja sitä kautta mahdollisuuden rakennella kesäkeittiö pihallesi? Tässä artikkelissa käydään läpi terassille asennettavan, grillikatoksena toimivan paviljongin hyviä puolia sekä kerrotaan konkreettisesti yhden paviljongin tarina keväältä 2021.
 
En osaa rakentaa grillikatosta itse, mistä hankin koottavan paviljongin grillikatokseksi?

Osa meistä on käsistään sen verran käteviä, että grillikatoksen suunnittelu ja rakentaminen sujuu omin (talkoo)voimin alusta loppuun. Tällöin kannattaa ilman muuta kilpailuttaa puutavara Rautakauppias.fi -palvelussa, sillä tarjouspyynnön tekeminen ei maksa sinulle mitään, ja saat varmasti itsellesi sopivan tarjouksen. Muista myös, että tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, voit siis rauhassa miettiä, että minkä tarjouksen hyväksyt vai päädytkö johonkin kokonaan muuhun ratkaisuun.

Usein fiksuin ratkaisu lienee kuitenkin valmiin grillikatos-paketin/paviljongin hankkiminen, jolloin vaivaksesi jää enää rakennelman kokoaminen ohjeiden mukaan. Seuraavassa yhden grillikatoshankinnan tarina. Tässä mentiin osittain hinta edellä, ja haluttiin riittävän laadukas, mutta samalla yksinkertainen grillikatos ilman mitään hienouksia. Loppujen lopuksi päädyttiin paviljonkiin, jonka suojassa grillaaminen onnistuu vallan mainiosti! 

Netti on pullollaan grillikatosten myyjiä, ja myös tässä tilanteessa vaihtoehtona on jättää tarjouspyyntö, jonka avulla saa useita eri malleja vertailuun. Tällä kertaa päädyttiin Grillikauppa.com -nettikaupan tarjoamaan 4LIVING 3x3m NORWAY -malliin. Kyseinen malli on ”Paviljongit” -kategoriassa, ”grillikatos” -hakusanalla sitä ei löydä. Mutta grillikatoksena se toimii ainakin perus-kaasugrillaajalle oikein hyvin tarjoten suojaa sekä sateelta että auringolta. Paviljongin tarjoushinta keväällä 2021 oli 454€, ja tuotteen kotiinkuljetus oli ilmainen. 

Ensimmäinen vaihe grillikatoksen kokoamisessa
Paketti auki ja ohjeita lukemaan!
 
Paketin mukana tulleet ohjeet olivat periaatteessa ihan selkeät, mutta varsinkin katon asentaminen vaati sen, että ohjeita tutkittiin useaan otteeseen.. ei siis ihan kaikista selkeimmät ohjeet, mutta valmista saatiin joka tapauksessa! 
 
Grillikatos - vaihe 3
Tästä jo näkee hieman, että mitä on tulossa!
 
Tolppien ruuvaaminen terassilautoihin teki rakenteesta riittävän jämäkän, eikä huonollakaan ilmalla tarvitse stressata katoksen vaurioitumisesta.
 
Grillikatos - vaihe 4
Hyvältä näyttää!
 
Valmis grillikatos
Valmista tuli!
 
Ensimmäisten käyttökertojen perusteella voidaan todeta, että katos ajaa asiansa oikein hyvin. Eli jos mitään glamour-kesäkeittiötä ei ole suunnitelmissa, perus-paviljonki on erittäin hyvä ja kustannustehokas ratkaisu, joka tarjoaa suojaisan grillauspaikan.
Kilpailuttamalla remonttihankintasi  Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.