Panostaisinko luxus-altaaseen? Lue lisää Drop-altaasta!

Terassikauden alku lähestyy -onko terassi valmiina tulevaan kesään? Olemme aikaisemmissa artikkeleissa jo tarkastelleet terassiin liittyviä asioita, kuten terassilautojen leveyttä sekä terassin öljyämistä. Myös esimerkiksi valokatteiden asennukseen liittyvät seikat on jo käyty läpi. Onko siis jäljellä enää mitään, mistä emme olisi kirjoittaneet? 
 
Varmasti monen unelmissa on oma allas, jossa voit nautiskella lämpimistä kesäilloista. Viime vuonna käsittelimme blogissamme paljujen ja porealtaiden perusmalleja, mutta haluaisitko sittenkin terassillesi todella tyylikkään luxus-altaan, jossa näkyy suomalainen Design ja laatu? Tänään esittelyssä Drop-altaat, jotka nostavat arkesi uudelle tasolle!
 
Drop -altaat: palkittua suomalaista designia
Jos olet hiemankin perehtynyt erilaisiin ulkoallasvaihtoehtoihin, olet varmasti törmännyt Drop-altaisiin. Drop Design Pool Oy on allasmallistollaan määritellyt sen, miltä suomalainen design-allas 2020-luvulla näyttää ja tuntuu. Suomalaisen työn liitto on vuonna 2015 palkinnut yrityksen ”Vuoden Designteko” -palkinnolla.
 
Yritys itse kertoo altaistaan seuraavalla tavalla:
 
”Drop-ulkoaltaat sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Altaissa voit rentoutua ystäviesi kanssa talvipakkasilla sekä kesäiltoina.
Suomessa kehitetyt altaat ovat suunniteltu ergonomisesti ja niiden muotoilussa on kiinnitetty huomiota ulkonäköön sekä käytettävyyteen. Altaat ovat helppohoitoisia pintamateriaalivalintojen ansiosta. Valaisun avulla vietät altaassa tunnelmallisia hetkiä yhtäaikaa jopa 6-8 ystäväsi kanssa.”
 
”Drop-allas on palkittua kotimaista muotoilua ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Oli mietteissäsi sitten palju tai ulkoporeallas – valikoimasta löytyy allas jokaiseen makuun ja tarpeeseen. ”
 
Drop-allas terassilla
 
Altaan asennus terassille – huomioitavat seikat
Kuinka allas sitten asennetaan terassille tai pihalle, ja mitä asioita asennuksessa on huomioitava? Kuten niin monessa muussakin tilanteessa, aina kannattaa pyytää asennukseen ammattilainen paikalle. Tämän lisäksi on huomioitava asioita, jotka liittyvät esimerkiksi altaan sijoitukseen. Seuraavassa vinkit asennukseen Drop-altaiden sivuilta
 
”Altaan sijoitus tulee suunnitella hyvin käyttömukavuuden ja turvallisuuden kannalta. Allas kannattaa sijoittaa avoimelle paikalle, mikäli mahdollista. Puista tippuvat lehdet ja muu lika päätyvät muuten helposti allasveteen kylpyhetkien aikana. Tiheään asutulla alueella on hyvä ottaa myös naapurit huomioon.”
 
allas terassilla
 
”Altaan luokse on tuotava vaadittava sähkönsyöttö. Sähkölämmityksellä varustettu Drop-allas tarvitsee maadoitetun ja vikavirtasuojatun sähkön. Sähköasennuksiin tulee käyttää sähköasennusliikettä tai sähköasentajaa. Terassiin kokonaan, tai osittain upotettavan altaan kohdalla tulee suunnitella ennakkoon huoltoluukku, josta on pääsy altaan tekniikkaan. Huoltoluukkuja on kaksi yhdellä sivulla. Allas tulee asentaa ja säilyttää runkonsa varassa. Allasta ei saa laskea yläreunan varaan, eikä yläreuna saa jäädä kantamaan esim. terassia vasten. Alustan pitää olla tasainen, kantava ja vaakasuorassa. Soveltuvin alusta on betoni, sora, puu tai jokin muu kova alusmateriaali. Alustan tulee kestää vajoamatta tai muuttumatta 2500 kg paino. Huomioithan roudan vaikutuksen perustuksia suunnitellessa.”
 
Kiitos Drop Design Poolille yhteistyöstä! Ja huomaathan, että Drop Designin valikoimista löydät myös laadukkaat tulisijat terassillesi 🙂
Kilpailuttamalla remonttihankintasi  Rautakauppias.fi -palvelussa, saat:
  • parhaan hinnan
  • tarjouspyyntösi helposti usealle eri tarjoajalle
  • valmiiksi mietityn tarjousmuodon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tarjouspyynnön sisältöä
  • mahdollisuuden pohtia rauhassa sitä, minkä tarjouksen valitset

Tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista, eikä tarjouspyynnön jättäminen sido sinua mihinkään.